Пасту з фундуку від українського виробника можна намазувати на хліб або їсти в чистому вигляді. Фундук – ідеальний продукт із погляду здоров'я. Він містить білки, вуглеводи, бета-ситостерол, антиоксиданти, мінерали та вітаміни, головним чином вітаміни Е та групи В, такі як: тіамін, рибофлавін, піридоксин, ніацин та пантотенова кислота. Основні мінерали, якими він може похвалитися – це кальцій, залізо, калій, цинк, фолати та марганець
Поживна цінність 100 г продукту:
Енергетична цінність (калорійність) – 606,2 ккал
Протеїн – 17,2 г
Жири – 43,9 г
Вуглеводи – 35,6 г
Склад:
Смажені ядра фундуку (72%), білий шоколад, сіль.
Може містити сліди арахісу!
Термін придатності 6 місяців.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | ТОМУ |
Країна виробник | Україна |
Вага | 300 г |
Тип | Арахісові пасти |
Упаковка | Скляна банка |
Інформація для замовлення
- Ціна: 649,76 ₴