Солона карамель - винахід французьких кондитерів, які вигадали десерт, в якому основними компонентами стали цукор, сіль і концентрована вершкове масло. Популяризував її відомий французький шеф-кухар, який виготовив першим макарон (популярне мигдальне печиво) із солоною якрамельною начинкою. З того часу поєднання солоного та солодкого в суміші з вершковим маслом та ароматними вершками стало дуже популярним серед кондитерських гурманів.
Вершки - корисний та поживний продукт, необхідне джерело енергії та білка з високим вмістом казеїну. Сливки насичують клітини організму амінокислотою L-триптофан, яка збільшує працездатність, піднімає настрій, допомагає впоратися з депресією та безсонням, зменшує потяг до цукру, до простих вуглеводів. мінералів. Чорний шоколад надає карамелі пікантну гіркуватість і оксамитовий аромат какао.
Поживна харчова цінність/100 гр:
Калорійність, Ккал 466
Білків, м 4
Жиров, м 24.4
Вуглеводів, м 54.5
|
|
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | ТОМУ |
- Ціна: 240,56 ₴