Протеїнове морозиво «Шоколад» — це улюблений десерт дитинства з удосконаленим складом і високим вмістом білка. Головна перевага Протеїнового морозива від Healthy Meal Power Pro в тому, що маючи відмінні смакові якості, воно абсолютно не шкодить фігурі. Цілих 30% протеїну і знижена калорійність дозволяють з легкістю включити шоколадне ласощі навіть в дієтичний раціон.
Морозиво не містить цукру, що робить його абсолютно безпечним перекусом навіть у другій половині дня.
З цією новинкою, можна забути про зривах з правильного харчування і будувати тіло своєї мрії задоволенням!
Енергетична цінність в 100г - 1572 kJ (кДж), 374kcal (ккал)
Інформація про поживну цінність: На 100 g (г) продукту На 1 порцію, (40 g)
Енергетична цінність 1572 kJ (кДж)374kcal (ккал) 628,8149,6
Жири, g (р) 14 5,6
- з них: насичені, g (р) 13,6 5,44
Вуглеводи, g (г) 32 12,8
-з них: цукру, g (г) 1,6 0,64
Харчові волокна, g (р) 2 0,8
Білки, g (г) 30 12
Сіль, g (г) 0,1 0,04
Форма випуску: порошок.Упаковка: пакети.Умови зберігання та використання): зберігати в
закритій упаковці в недоступному для дітей місці при температурі не вище 25?С. Не є лікарським засобом. ТУ У 10.8-35042107-010: 2012Минимальный строк придатності (строк придатності): 12 місяця.Краще вжити до кінця: (дата вказана на верхньому шві пакету)Маса нетто: 40 g (р) (допустиме мінусове відхилення 9% (4,5 g)).
Склад концентрат сироваткового білка - 25%, молоко сухе незбиране, вершки молочні сухі, жир рослинний кокосовий, стабілізатор - Е 466, загусник - крохмаль модифікований, регулятор кислотності - лимонна кислота, ароматизатор *, підсолоджувач - сукралоза.* Ароматизатор «Шоколад»застереження при застосуванні: індивідуальна чутливість до компонентів. Не рекомендується перевищувати вказану кількість для щоденного споживання, не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Способ применения: 1 упаковку (40г) смеси растворить в 200-300 ml (мл) жидкости (вода или другие напитки) и охладить. Количество суточного потребления - не более 120г.
Способ приготовления: к содержимому упаковки (40g) добавить 130ml (мл) молока, взбивать массу миксером или в шейкере около 3 минут до получения однородной кремообразной структуры. Продукт поместить в морозильную камеру в креманки или другую тару для заморозки на 2-4 часа. Время заморозки зависит от температуры камеры. Самый вкусный продукт получается без создания глубокой заморозки.
*Зовнішній вигляд упаковки може бути змінена виробником без попередження.
|